انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: ایران در روز‌های گذشته هیچ عملیات موشکی و پهپادی علیه امارات انجام نداده/هشدار به امارات

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: ایران در روز‌های گذشته هیچ عملیات موشکی و پهپادی علیه امارات انجام نداده/هشدار به امارات سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) با بیان اینکه «ایران در روز‌های گذشته هیچ گونه عملیات موشکی و پهپادی علیه کشور امارات انجام نداده‌اند»، تصریح کرد: هشدار می‌دهیم اگر از خاک امارات، اقدامی علیه جزایر ایرانی، بنادر و سواحل کشور ما صورت پذیرد، پاسخ کوبنده و پشیمان‌کننده خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 05
کد خبر: ۳۰۷۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) عنوان کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در روز‌های گذشته هیچ گونه عملیات موشکی و پهپادی علیه کشور امارات انجام نداده‌اند و چنانچه اقدامی صورت می‌گرفت، با قاطعیت و صراحت آن را اعلام می‌کردیم؛ لذا گزارش وزارت دفاع آن کشور به طور مطلق تکذیب می‌شود و عاری از هرگونه صحت است.

وی تصریح کرد: به مسئولان و دولت‌مردان امارات اعلام می‌گردد، کشور شما نباید به عنوان یک سرزمین اسلامی، لانه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها و نیرو و تجهیزات نظامی آنها قرار گیرد و به جهان اسلام و مسلمانان، خیانت کند؛ شما نباید در دام و تله‌ی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها خود را گرفتار سازید و به جای مقابله با کفار و مشرکین و عدم هرگونه همکاری با آنها ملت مسلمان ایران را مورد هجوم رسانه‌ای ناجوانمردانه، تهمت‌های ناروا و جوسازی قرار دهید.

سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) گفت: با کمال تاسف باید گفت کشور امارات امروز به یکی از پایگاه‌های اصلی آمریکایی و صهیونیستی به عنوان دشمنان جهان اسلام و عامل اصلی ناامنی در منطقه، تبدیل گردیده است و محل استقرار بخش عمده‌ای از نیرو و تجهیزات نظامی آنها شده است. با جوسازی، تهمت زدن و مظلوم نمایی، نمی‌توان مشکلی را حل کرد و فضای بین‌المللی را مخدوش نمود.

سرهنگ ذوالفقاری خطاب به مسئولان و دولت‌مردان امارات ادامه‌داد: چنانچه تاکنون در برابر جوسازی و کمک شما به دشمنان امت اسلامی و ایران، کوتاه آمده‌ایم، صرفاً به خاطر امنیت و رعایت حال برادران و خواهران مسلمان خود در آن کشور بوده است؛ هشدار می‌دهیم اگر از خاک امارات، اقدامی علیه جزایر ایرانی، بنادر و سواحل کشور ما صورت پذیرد، پاسخ کوبنده و پشیمان‌کننده خواهیم داد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار